Kasta Morrely Fashion Week, creativitate şi estetică vestimentară

0
67

În perioada 2 – 4 noiembrie 2018, Iaşul este din nou gazda ediției toamnă/iarnă a Festivalului Industriilor Creative®. Acest eveniment bianual cuprinde în desfășurarea sa Kasta Morrely Fashion Week® și Gala Premiilor în Industriile Creative® prima de acest fel din lume.

Manifestarea internațională este organizată de membri ai colectivului de cercetare Kasta Morrely ce au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane, cea de Manechin și Organizator spectacole. Având acest nivel de expertiză în pregătire și organizare, Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week și-a câștigat de la prima ediție aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Printre invitații speciali, designerii de onoare și branduri prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 se află Addy van den Krommenacker (designerul Casei Regale a Olandei), George Hojbotă, Eli Lăslean, Florin Dobre, Nanette, Mineli, Barbara Langellotti Atelier, Julia Toaders, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail, Seroussi, Mihaela Andronic, Felis Atelier din România, Lidia Selici și Andaleya din Rep. Moldova, House of Byfield din Olanda, Kaya Design din Bulgaria, Edit Shop din Grecia, Hanadi Abboud din Liban ș.a.

Sunt prezente la această ediție a festivalului și: Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design). Festivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune civică dezvoltarea și promovarea internațională a deosebit de importantului domeniu al industriilor creative din România. Accesul publicului la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalentă Iași) se realizează pe bază de invitație. Persoanele care doresc invitații, trebuie să trimită un mesaj pe pagina oficială facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here