Kaze Pub, “clubul drogatilor”, si El Barin, barul consilierei lui Gabi Oprea, amendate de Primarie

0
58

In seara de 4 spre 5 noiembrie, inspectorii Primariei, ai DSP, DSV, jandarmi si pompieri au descins din nou in cluburile ilegale din Iasi. In urma controalelor, 14 cluburi au fost gasite inchise, administratorii preferand sa se ascunda ca soarecii, iar cele deschise au primit amenzi, printre care:

-SC Piemonte Inn SRL (Barul El Barin) – administrat de Luminita Iordache, consiliera presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, acolo unde Corpul de Control a aplicat o amendă de 5.000 lei pentru lipsa autorizației de funcționare emisă de primărie.

-SC Everest Cafe SRL (Corniche – Iulius Mall) – Corpul de Control a aplicat o amendă de 5.000 lei pentru lipsa autorizației de funcționare emisă de primărie

-SC Kaze PUb SRL – “barul drogatilor” – Corpul de Control a aplicat o amendă de 5.000 lei pentru lipsa autorizației de funcționare emisă de primărie;

-SC Corso Terasa, SC Daral Rom (Coopers), SC Bowling SRL (Vipers Club) dețineau autorizații eliberate de Primăria Iași; au fost somate de DSP pentru prezentarea actelor specifice.

Referitor la verificările efectuate de Serviciul Corp Control Primar în anul 2015 și având ca tematică legalitatea desfășurării activității de alimentație publică, în urma controalelor realizate s-au aplicat 159 de sancțiuni în sumă de 455.100 de lei. Unitățile verificate (baruri, restaurante, pizzerii, fast-food-uri, cluburi) desfășurau activitatea fără a deține autorizații eliberate de Primăria Iași ori în baza unor autorizații nevizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 − = 44