L-a refuzat pe Gadea pentru Dobasu. Fosta sotie a primarului Mihai Chirica, prezentatoare de stiri la TeleM.

0
78

Schimbare radicală în viața fostei soții a primarului Mihai Chirica. Ana Fodoreanu a decis să facă o serie de schimbări în ceea ce privește viața profesională. Momentan, angajată la Agenția de Protecție a Mediului, ea își încearcă norocul și în cariera de prezentatoare TV.
Începând de luni, Ana Fodoreanu va prezenta știrile de la ora 18.00, difuzate de postul local Tele M. Contactată telefonic de 7EST, Fodoreanu a precizat că a avut oferte și de la Antena 3.
Într-adevăr, voi colabora cu Tele M, în perioada 1-5 august. Voi prezenta știrile de la ora 18.00. Am acceptat la rugămintea lui Aurel Dobașu și a lui Călin Ciobotari. Au spus că mă descurc bine în fața camerelor, nu mă pierd și că sunt telegenică. Eu am mai fost invitată în emisiuni la postul TV. Am avut o propunere de colaborare și la Antena 3”, a declarat viitoarea prezentatoare.
Oferta suprinzătoare a postului de televiziune, cunoscut și pentru poltica anti-Chirica, a fost acceptată fără rezerve. Fosta nevastă susține că își vede de viața personală.
„Eu mă numesc Ana Fodoreanu, nu Chirica. Mihai Chirica este doar tatăl copiilor mei”, a mai spus Ana Fodoreanu.

Sursa: 7Est

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here