La Iulius Mall Iasi s-a deschis Ale Boutique, magazin dedicat iubitorilor portului popular

0
54

Motivele tradiționale și piesele vestimentare care reinterpretează portul popular cuceresc tot mai mult preferințele românilor. În Iulius Mall Iaşi s-a deschis, recent, Ale Boutique, un magazin care pune în valoare frumusețea straielor românești.

Magazinul este situat la etajul doi al Iulius Mall Iaşi și își întâmpină clienții cu un parfum autentic românesc, printr-o selecție de articole care redau frumusețea tradițiilor în piese vestimentare şi accesorii. Noua locație este dedicată tuturor celor care iubesc portul popular, indiferent de vârstă.

Clienții găsesc la Ale Boutique o varietate de articole reprezentative pentru tradiția românească. Ii şi cămăşi pentru femei şi bărbaţi, catrințe, brâie, costumașe pentru copii, realizate de meșteri populari și veste sunt propunerile noului magazin din Iulius Mall Iaşi.

Totodată, cei care iubesc motivele etno își pot personaliza garderoba cu articole de îmbrăcăminte deosebite, care sunt inspirate din portul tradițional. Fuste, blănuri, rochii, bluze, eşarfe şi trăistuţe, toate cu broderii specifice și simboluri românești sunt propunerile Ale Boutique pentru iubitorii de modă și tradiție.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here