La USV Iasi începe admiterea la masterat

0
68

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va da luni, 2022, startul admiterii la studii universitare de masterat. Candidații au posibilitatea de a se înscrie atât la sediul facultăților cât și online. Astfel, perioada de înscriere a candidaților este 27 iunie – 4 iulie 2022 în cazul depunerii actelor la sediul facultății și 27 iunie -3 iulie 2022 în situația înscrierii online.
În ceea ce privește numărul de locuri la studiile de masterat, trebuie precizat că absolvenții de facultate au la dispoziție 517 de locuri, dintre care 402 sunt locuri la buget.
Programele de studii de masterat sunt generoase, specializările oferite aflându-se la mare căutare, atât în rândul absolvenților de la USV Iași, cât și de la alte universități.
Astfel, la Facultatea de Agricultură se regăsesc: Analiză şi diagnoză în agricultură, Managementul şi conservarea solurilor, Producerea de sămânţă şi material de plantat, Tehnologii agricole moderne, Tehnologii de agricultură ecologică, Expertiză pe filiera produselor alimentare, Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului, Sisteme avansate de procesare şi controlul calităţii produselor agroalimentare, Administrarea afacerilor agricole, Managementul dezvoltării rurale, Management în alimentaţie publică şi agroturism, Management şi audit în agricultură, Evaluarea şi conservarea biodiversităţii.
La Facultatea de Horticultură pot fi studiate: Amenajări peisagistice urbane și teritoriale, Horticultură ecologică, Producerea semințelor și materialului săditor horticol, Protecția plantelor, Tehnologia și controlul calității băuturilor.
Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare oferă: Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor, Managementul exploataţiilor în acvacultură, Managamentul producţiilor animale, Nutriţia şi alimentaţia animalelor, Reproducţie şi ameliorare genetică.
În ceea ce privește admiterea la studiile de licență, înscrierea este programată pentru perioada 11 – 22 iulie 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here