Legea junglei la o asociatie de proprietari din centrul Iasului. Administratorul si comitetul executiv anchetati in bloc pentru fraude

0
163

Administratorul unei asociatii de proprietari din Iasi este cercetat penal pentru dublarea sumelor din listele de intretinere si frauda.   

Respectivul administrator de pe A.Panu,la blocul cu BRD, a dublat toate listele de plata. Nu vrea sa prezinte nicio hartie justificativa, asa ca i-am facut plangere penala. Ia bani si de pe vii si de pe morti acolo. Mai mult, acelasi administrator care se face vinovat, a numit comitetul executiv in mod abuziv, iar la marii datornici din asociatie le-a anulat datoriile dupa criterii care urmeaza a fi cercetate acum. E jale ce este la asociatia aia. Ii ameninta pe proprietari, urla… I-am dat 50 de milioane amenda si acum urmeaza sa sanctionez tot comitetul executiv pentru ca nu raspund la somatii. Le-am cerut acte si nu vor sa le prezinte”, a declarat Ioan Ciobanu, seful Serviciului Asociatii Proprietari din cadrul Primariei Iasi.

Radu SEICARU 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here