Legitimatie minune cu care studentii din Iasi pot beneficia de calatorii RATP, acces in universitati si la evenimente culturale

0
35

Primarul interimar Mihai Chirica a avut astăzi o întrevedere la care au fost invitaţi toţi reprezentanţii conducerilor universităţilor de stat şi private din Iaşi. La eveniment au participat conducerile Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, Universității de Arte „George Enescu”, Universității „Petre Andrei” şi Universității „Apollonia”.

Vrem să realizăm un protocol unic cu toate universităţile, în aşa fel încât să eliminăm relaţia dintre RATP şi universităţi, pe de-o parte, şi RATP şi studenţi, pe de altă parte. Am convenit cu rectorii prezenţi să eliberăm o legitimaţie electronică, fie anuală, fie pe toată durata studiilor. Distribuţia legitimaţiilor către studenţi să fie atributul universităţilor, iar Primăria să asigure legătura între instituţiile de învăţământ şi RATP. Legitimaţiile ar putea avea trei module: un modul pentru transport, la care să se aplice reducerea de 50%, al doilea modul pentru accesul în spaţiile universitare, iar al treilea pentru accesul, la preţ redus, în alte spaţii decât cele universitare, de exemplu la evenimentele culturale”, a declarat Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 76 = 82