Liberalul Romeo Vatra a fost numit director general interimar la Aeroportul Iasi

0
75

Consilierul judeţean Romeo Vatră (PNL) a fost numit director general interimar la Aeroportul Internaţional Iaşi. Vatră va îndeplini un mandat de 4 luni, cu posibilitate de prelungire.

Liberalul a fost desemnat în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie (CA) a aerogării ieşene, el fiind propus de reprezentantul autorităţii tutelare, respectiv Consiliul Judeţean Iaşi condus de liberalul Costel Alexe.

Vatră va rămâne în funcţie cel puţin până când CJ Iaşi va începe selecţia unui nou CA, aflat la final de mandat, iar, ulterior, CA-ul va selecta, prin concurs un nou director general. Surse din administraţia judeţeană au confirmat numirea acestuia în funcţie.

„Principala mea prioritate este să asigur continuarea demersurilor pentru obținerea finanțării în ceea ce privește prima etapă a proiectului de modernizare a Aeroportul, respectiv construirea unui nou terminal și extinderea parcării. Iașul are o concurență puternică în regiunea de nord-est, iar, din 2015, Bacăul și Suceava au făcut investiții în creșterea capacității de procesare a pasagerilor. Astfel, noi trebuie să facem eforturi pentru a duce la îndeplinire acestor proiect de terminal, care va aduce o capacitate de procesare la Iași de până la 3,5 milioane pasageri/an. Sarcina mea este să asigur ritmul de dezvoltare a acestui proiect în perioada de interimat”, a declarat Romeo Vatră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here