Liderii ALDE Iasi solicita repetarea alegerilor in urma carora au fost alesi sefii din Casa Patrata si Palatul Roznovanu

0
55

Intr-o scrisoare deschisa adresată prefectului Judetului Iasi, Marian Grigoras, dar si  liderilor partidelor iesene, sefii ALDE Iasi, au sustinut necesitatea repetarii alegerilor vicepresedintilor CJ si a viceprimarilor municipiului Iasi.

Pe fondul zvonurilor privind atacarea în contencios de către Prefectul Județului Iași, Marian Grigoras, a alegerilor pentru funcțiile de președinte CJ, vicepreședinți CJ și viceprimari ai Municpiului Iași, în vederea repetării acestora, pe motiv că la alegeri au participat și candidații, aflându-se, astfel,  în conflict de interese, liderii ALDE Iasi au sustinut ca sunt de acord cu repetarea acestor alegeri.

Motivul pentru care s-ar ataca in contencios aceste alegeri mi se pare unul temeinic.     Mai mult de atât, mergând pe aceeași idee, consider că alegerile locale din întreaga țară ar trebui repetate, căci bag mâna-n foc că toți candidații s-au votat pe ei înșiși. Din același motiv, de aici înainte, tuturor candidaților la alegerile locale, parlamentare și prezidențiale ar trebui să li se retragă dreptul de vot”, a sustinut Varujan Vosganian, președintele filialei județene ALDE Iași.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here