Linia de finish a caravanei “ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR” va fi la USV Iași

0
60

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV Iași, fosta USAMV) va primi caravana emisiunii “ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR”– care va avea punctul de sosire din traseul desfășurat timp de trei luni, în zona Moldovei, chiar în curtea instituției de învățământ superior. Astfel, sâmbătă 10 iulie, ora 12.00, tractorul condus de Patricia Pop împreună cu întreaga echipă de producție vor sosi la USV Iași, unde vor fi trase concluziile celui de-al treilea sezon de călătorii al realizatorilor. Menționăm că Patricia Pop este jurnalist, storyteller expert, realizator – prezentator și prima persoană care traversează România la volanul unui tractor.

În sezonul trei au fost traversate județele din Nord – Estul țării, iar USV Iași a recomandat ferme reprezentative din zona Moldovei, de unde au putut fi oferite exemple de bună practică ale tinerilor care au crezut în agricultură – ca domeniu esențial, au investit și au povești de succes pe care să le împărtășească. Demersul inițiat de echipa “ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR” a fost posibil și datorită partenerilor de la APAN Agriculture Equipments care au pus la dispoziția realizatorilor Tractorul McCormick X7.624 VT-DRIVE, care are o valoare de peste 150 mii euro, o ”bijuterie roșie” de 240CP.

”Am sprijinit această inițiativă unică pentru că Agricultura este cel mai important motor al economiei românești, agricultura este cea mai importantă industrie din lume. Împreună am dorit să promovăm valorile adevărate, să facem cunoscute poveștile de succes, să vedem soluții, idei, investiții inteligente și bineînțeles, să cunoaștem oamenii harnici și valoroși care stau în spatele poveștilor de succes. Sunt sigur că la final, la USV Iași, vom putea trage concluziile acestei lungi, dar frumoase călătorii”, a declarat conf. univ. Dr. Denis Țopa, decanul Facultății de Agricultură a USV Iași.

Toți ieșenii care doresc să cunoască echipa ”ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR” sau care vor fotografii cu ”MEKO” – impresionantul tractor premium care a străbătut cele zece județe din Nord – Estul României – sunt așteptați la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, sâmbătă, de la ora 12.00.

Patricia Pop, jurnalist, storyteller expert, realizator – prezentator al emisiunii ”ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR” și prima persoana care traversează Romania la volanul unui tractor a făcut o pasiune pentru editarea video a materialelor filmate în vizitele la fermieri. Pe canalul de YouTube, Jurnal agricol de călătorie, pot fi urmărite toate episoadele călătoriei:

www.youtube.com/c/Jurnalagricoldec%C4%83l%C4%83torie/videos

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here