Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni şi marţi

0
59

Autoritățile locale au decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ, după ce meteorologii au emis coduri portocalii de ninsori abundente, ger și viscol.

Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Dolj – Inspectoratul Școlar Dolj a dispus ca toate școlile și grădinițele din județ să fie închise luni și marți din cauza ninsorilor și gerului.

Judeţul Giurgiu – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Suceava – Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat că sistează cursurile luni și marți. Conducerea instituției de învățământ a precizat că întâmpină probleme în a asigura încălzirea sălilor de curs și a căminelor.

Județul Teleorman –autoritățile au decis de urgență ca luni după amiază și marți, întreaga zi, școlile și grădinițele să fie închise.

Totodată, autoritățile din Constanța au hotărât să suspende cursurile în toate școlile din întreg județul pentru ziua de luni, 26 februarie, notează cugetliber.ro. Măsura a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța și este valabilă pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

În funcție de cum va fi vremea, autoritățile vor decide dacă este necesară suspendarea cursurilor și în zilele următoare.

Mai mult, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu a decis, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, suspendarea cursurilor pentru zilele de luni și marți în școlile din tot județul, potrivit giurgiuveanul.ro.

Gabriela Firea a anunțat că școlile din București sunt închise luni și marți. Totodată, primarul Capitalei a spus că această perioadă ar putea să fie extinsă. Decizia a fost luată în contextul în care București se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =