Lista proiectelor câştigătoare ale concursului public de proiecte ale societății civile – domeniul cultură

0
61

În urma deliberărilor Comisiei de Evaluare, Analiză şi Selecţie a Proiectelor Culturale, au fost admise spre finanţare 6 proiecte, cărora li s-a adjudecat câte un contract de finanţare nerambursabilă, pe baza punctajului stabilit conform baremurilor de punctare din grila de evaluare conţinută în Regulamentul de organizare şi funcţionare a Comisiei de Evaluare, Analiză şi Selecţie a Proiectelor Culturale.

Suma acordată pentru finanţarea proiectelor societăţii civile care au solicitat finanţare nerambursabilă la acest termen din programul anual se ridică la valoarea de 214.350 lei (RON), dintr-un total al fondurilor disponibile de 300.000 lei (RON).

Implementarea activităţilor din proiect de către beneficiari, precum şi implementarea financiară se va face ulterior semnării contractului de finanţare nerambursabilă între Municipiul Iaşi, în calitate de finanţator şi organizaţia responsabilă de managementul de proiect.

Nivelul de finanţare pentru fiecare proiect a fost stabilit în urma analizei documentaţiei financiare, după cum urmează:

Beneficiar titlu proiect punctaj evaluare tehnică nivel finanţare (ron)
1. Asociaţia Tranzit.ro Tranzit.ro/ Iaşi: Spaţiul Public 85 40.000
2. Institutul Român de Inventică – IRIIS Salonul Internaţional al Invenţiilor, Cercetării, Inovării şi Transferului Tehnologic – INVENTICA 2016 84 6.000
3. Asociaţia Artă şi Educaţie Liviu Suhar Simpozion Internaţional de pictură şi desen IACOBENI – PARTICULARITĂŢI IMAGISTICE 81 5.050
4. Asociaţia Compania FAPT ElectroLive Session 81 100.000
5. Asociaţia Iubire si Incredere MUSICA E VIVA! COPIII CÂNTĂ! 77 25.800
6. Asociaţia Familia Tradiţională Dor de tradiţie 67 37.500

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here