Liviu Brătescu, prim-vicepreședinte al PNL Iași: „Prezența lui Maricel Popa în fruntea județului a fost dezastruoasă și este nocivă. Trebuie îndepărtat cât mai repede!”

0
75

Liviu Brătescu, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal – filiala județeană Iași, reacționează la declarațiile recente făcute de Maricel Popa, președintele CJ Iași și al PSD Iași, referitoare la proiectul de buget al Guvernului Orban.

„Maricel Popa insultă inteligența oricărui ieșean, aproape de capătul unui mandat dezastruos în fruntea CJ, un mandat al stagnării și în timpul căruia un obiectiv de importanță crucială, clădit de liberali, este aproape pus pe butuci: Aeroportul Iași. La capătul a mai bine de trei ani în care a slugărit regimurile Dragnea și în care nu a obținut nimic în folosul marilor proiecte ale Iașului, astăzi domnul Popa joacă aria necredibilă a «opozantului»“.

În opinia prim-vicepreședintelui PNL Iași, „este o contraperformanță absolută ca, după atâția ani în fruntea județului Iași, să nu lași nimic în urmă, iar încercarea de a găsi în PNL un acar Păun pentru toate nereușitele este o altă dovadă a relei credințe cu care abordează viitorul fost președinte al CJ Iași nevoile județului“.

Maricel Popa a acuzat în această săptămână guvernul liberal că încearcă să blocheze activitatea primăriilor și a consiliilor județelor ce au la conducere social-democrați sau că intenționează „să îi țină pe ieșeni în austeritate silită, prin refuzul investițiilor“.

„Maricel Popa este cel care vreme de 3 ani și jumătate nu a adus investiții în județ, el este cel care l-a avut ca prieten pe condamnatul penal Liviu Dragnea, el este cel care, plin de obediență, a lăsat Iașul să sărăcească. Ar fi cazul ca Maricel Popa, Președintele-Frână, să facă un inventar al eșecurilor sale răsunătoare.

Este ridicol ca tocmai Maricel Popa, cel mai incompetent administrator pe care l-a cunoscut vreodată județul nostru, să încerce să inducă opiniei publice că PNL este deja responsabil pentru stagnarea Iașului! În puținul timp cât PNL a condus acest județ, a lăsat în urmă proiecte durabile, construite de Cristian Adomniței și de echipa noastră, la distrugerea cărora domnul Popa a muncit neîncetat în ultimii ani, iar cel mai răsunător este Aeroportul Iași. Prezența lui Maricel Popa în fruntea județului a fost dezastruoasă, este nocivă și trebuie îndepărtat cât mai repede! Efectele incompetenței sale vor fi însă îndepărtate în vara anului viitor, odată cu instalarea unei administrații județene competente a PNL, singura care are capacitatea administrativă de a reface daunele pesediștilor!”, arată Liviu Brătescu, prim-vicepreședinte al filialei județene Iași a Partidului Național Liberal.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here