Liviu Dragnea a întrerupt o ședință de partid ca să se uite la „Suleyman Magnificul”. Europarlamentarul Cătălin Ivan l-a dat în vileag

0
67

Liderul PSD Liviu Dragnea a întrerupt o ședință de partid ca să se uite la unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, „Suleyman Magnificul”.

Liviu Dragnea, care are o relație cu o tânără pe nume Alexandra, este din nou în centrul atenției. De data asta, un coleg de partid, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a scos la iveală un amănunt incredibil despre liderul partidului aflat la guvernare.

Cătălin Ivan a afirmat pe pagina sa de pe o rețea de socializare că Liviu Dragnea a întrerupt o ședință de partid pentru a putea să urmărească serialul turcesc de mare succes „Suleyman Magnificul”.

Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenție pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înțeleg ce urmărește, să-i anticipez planurile. Această indiferență a tuturor, mai ales a liderilor importanți ai partidului, ne costă acum foarte scump.A știut să se facă util, să își facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur… și am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituțiile importante ale statului. Ne-am amuzat când a suspendat o ședința la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluția, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Sheidehh a urmat criza Plumb și Sheidehh, apoi criza Carmen Dan și acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleyman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monștri”, a spus Cătălin Ivan, care deși este în PSD nu este un susținător al lui Liviu Dragnea.

sursa: Libertatea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here