Lucian Burlea, managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, saltat de procurorii DNA pentru suspiciuni de fapte de coruptie

0
75

Directorul Spitalului de Psihiatrie Socola din Iasi, doc torul Lucian Burlea, a fost ridicat de mascaţi in urma cu o ora şi dus la audieri. Odata cu ridicarea manegerului spitalului iesean, mascatii au ridicat si doua calculatoare, printre care si pe cel al managerului, dar si mai multe acte. De asemenea, mascatii au ridicat si o angajată de la Registratură, Gabi Enescu. Surse judiciare spun ca dosarul ar viza achiziţii ilegale, atribuite in mod fraudulos, dar şi angajãri contra unor sume de bani.
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție şi asimilate celor de corupție, comise în anul 2014. În cursul zilei de 31 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două locații situate în municipiul Iaşi, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, au precizat procurorii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here