Lucrari de vara la retelele in termoficare din cartierele Galata, Pacurari si Dacia

0
63

Veolia Energie Iasi continua in oras programul de lucrari de vara inceput acum cateva saptamani pe retelele de termoficare primare (de transport al energiei termice intre centralele de productie si punctele termice PT-uri) si secundare (de distributie a agentului termic intre PT-uri si blocuri).

In cursul acestei saptamani, colegii nostri executa lucrari pe magistralele de termoficare 2 si 3 din cartierul Tatarasi (complex Stejar si complex Ciurchi): este vorba de conducte ce alimenteaza 5 puncte termice la care se inlocuiesc tronsoanele considerate ca prezentand risc de avarie in urmatorii ani”, a anuntat Ana Maria Icatoiu, directorul comercial si de comunicare al Veolia Energie Iasi.

Echipele de la retele secundare lucreaza in cartierele Galata, Pacurari si Dacia.

La Modulul termic MT 1 Galata se prelungeste conducta de recirculare a apei calde pana la blocul alimentat (langa Scoala 28 „Ion Simionescu”).

De asemenea, este in curs de finalizare lucrarea de prelungire a conductei de recirculare a apei calde pana la ultimul etaj la cele 3 scari ale blocului social 482 D din Pacurari si la cele 4 scari de bloc ale ANL-ului 482 E din vecinatate.

In plus, la PT 16 Dacia se monteaza robineti termostatati pe circuitul de recirculare a apei calde, iar la MT T7 Gara se face revizia capitala a echipamentelor modulului termic.

Toate aceste lucrari fac parte din actiunea planificata pentru vara anului 2016 ce vizeaza introducerea a 1,7 km de conducte pentru recircularea apei calde intre punctele termice si blocuri in zonele Socola, Tatarasi, Alexandru, Codrescu si Poitiers, si inlocuirea a 2 km de magistrale si a 2,4 km de retele secundare in cartierele Nicolina, Frumoasa, Dacia, Galata, Independentei, Metalurgie si Tatarasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here