Luptatorul Catalin Morosanu, prins baut la volan si lasat fara permis

0
68

Revenit din Republica Dominicană, unde a participat la show-ul “Survivor România”, Cătălin Moroșanu a „comis-o”. Luptătorul a fost depistat băut la volan de un echipaj și a rămas fără permis de conducere. În plus, s-a ales și cu o amendă, potrivit CANCAN.RO, care prezinta, în exclusivitate, imaginile “flagrantului” Poliției.

Reîntoarcerea pe plaiurile mioritice pare să nu fi fost de bun augur pentru Cătălin Moroșanu, după ce a simțit pe propria-i piele că nu mai este de glumit cu Poliția Rutieră, în aceste vremuri. Aflat la volan, pe Bulevardul Decebal din Capitală, sportivul a fost tras pe dreapta de un echipaj, pentru un clasic control de rutină, cum se procedează de o bună perioadă în Capitală.

În secundele următoare, Cătălin Moroșanu a prezentat actele celor doi agenți, iar, după verificare, aceștia au decis, potrivit procedurii, ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Spășit, sportivul s-a îndreptat către una dintre mașinile de poliție aflate în zonă și s-a pus pe suflat. Și… ghinion! Rezultatul a dovedit o alcoolemie, conform unor surse, de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Potrivit imaginilor CANCAN.RO, Cătălin Moroșanu a gesticulat, la un moment dat, nervos, semn clar că nu-i convenea deloc situația în care se află. Agenții de la Rutieră nu s-au lăsat deloc impresionați și au aplicat legea. Astfel, fostul concurent de la “Survivor România” s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile, dar și cu amenda aferentă.

În timp ce polițiștii întocmeau actele necesare, Cătălin Moroșanu s-a agitat ca un leu în cușcă. A vorbit la telefon și a verificat presiunea din roțile superbului Mercedes pe care îl conduce. Ulterior, a semnat documentele și a fost lăsat să plece. Însă doar ca simplu pieton, după ce și-a parcat mașina într-un loc adecvat.

Din informațiile CANCAN.RO, Cătălin Moroșanu ar fi consumat, înainte să se urce la volan, două, cel mult trei pahare cu vin roșu. Lucru pe care acum, cu siguranță, îl regretă, având în vedere că deține și o funcție publică, fiind consilier județean în Galați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here