Magic Pets, coafor canin si farmacie veterinara, la Palas

0
65

Iubitorii animalelor de companie sunt invitați la Magic Pets, salonul de înfrumusețare dedicat cățeilor, inaugurat recent în ansamblul Palas. Locația oferă servicii de îngrijire canină și include un segment de farmacie veterinară.

Dacă îndrăgești cățeii și ai cel puțin un prieten necuvântător pe care vrei să îl răsfeți, atunci te așteptăm la Magic Pets. Locația a fost inaugurată de curând, la nivelul -2 al galeriei Auchan, în vecinătatea Animax, și propune servicii complete de toaletaj canin. Amenajat întocmai ca un salon de înfrumusețare elegant, Magic Pets oferă pachete de îngrijire, în funcție de rasă, tipuri de păr și talia patrupedelor.

Clienții Magic Pets au parte de adevărate sesiuni de răsfăț, de la tuns, spălat, periat și parfumat, până la rutine de îngrijire. Serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, fiind folosite doar produse profesionale, aduse din străinătate. Astfel, stăpânii primesc garanția că cei mai buni prieteni ai lor au parte de tratamente de specialitate și personalizate. Echipa Magic Pets este perfecționată în îngrijirea cățeilor, având experiență și numeroase participări la seminarii de specialitate, atât în țară, cât și în străinătate.

Tot aici există și o farmacie veterinară, care oferă o gamă diversificată de medicamente și soluții pentru toate categoriile de animale de companie, dar și produse de cosmetică. Oferta Magic Pets este completată cu o varietate de jucării și accesorii pentru căței, precum papioane, fundițe, bentițe, curele și chiar culcușuri pufoase.

Magic Pets din Palas Mall este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00.

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 − 39 =