Candidatii PNL la alegerile parlamentare, lansati pe centura. Pentru a nu se face de ras, Bodea a inventat o problema la un avion

0
52

PNL Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile parlamentare din decembrie pe soseaua de centură a Iasului. Prezenta a fost exemplara, ca la partid, singurul absent fiind candidatul Marius Bodea, iar motivul nici nu putea fi mai hilar.

Domnul Bodea m-a sunat şi m-a anunţat că va lipsi pentru că este o problemă cu un avion la Aeroport”, a declarat Emil Bălteanu, liderul PNL Iasi.

Garnitura liberala a ajuns pe dealurile Uricaniului, flancata de Politia Locala a Comunei Miroslava, pe care primarul Nita a scos-o ca pe pisica cu clopotei, in detrimentul interesului comunitatii pentru care a fost înfiinţată.

Cu Bodea sau fara el, dupa cum se vede si din fotografie, la lansarea de pe centura a venit toata „lumea buna”. Chiar daca mina generala a fost una de parastas, cu mainile incovrigate a ultim omagiu, pe centura au putut fi vazuti Costica Serban, alaturi de amanta din dotare, Maria Cabalau, de nedespartiti la o asa de mare adunare, penelista de import, notareasa Laura Scantei, de data asta neaccesorizata pe stilul Robin Hood sau ca o paiata de Dorobanti, ca la depunerea listei de candidati, Mihaela Popa, acum fara seminte la purtator, deoarece momentul solemn de partid a impus decenta, nu ca dezbaterile din plenul Senatului pe marginea „unor probleme ale romanilor”, dar cu aceeasi morga de Ferentari, o mana de lipitori de afise, ajunsi acum consilieri locali, insotiti de pensionari onorabili, precum Dumitru Oprea sau Dan Nita, dar si altii carora le-au imbatranit oasele in politica, degeaba, precum si puscariabili de esalonul doi, ajunsi primari prin catunele judetului, precum Stelica Turcu de la Letcani.

PNL Iași a început campania electorală altfel, fără lumini și lasere, fără confeti, în aerul rece al toamnei, tocmai în zona în care liberalii își doresc să devină zonă strategică a județului, rondul de la intrarea în localitatea Uricani-Miroslava: în apropierea organizării de șantier a autostrăzii Iași-Târgu Mureș, în apropierea locului unde PNL propune construirea Spitalului Regional de Urgențe și atât de necesarul Parc Industrial Mirosalva, demarat de primarul liberal Dan Niță”, se arata intr-o postare pe pagina de facebook a PNL Iasi

Daca vor fi baieti si fete silitoare in aceasta legislatura, poate in 2020, candidatii PNL Iasi nu vor mai fi scosi pe centura, ci se vor putea lansa pe o bucata de autostrada.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 − = 14