Maine incepe Kasta Morrely Fashion Week 2018. Afla cum poti intra la festival

0
54

Orasul Iasi este din nou gazda Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week. Editia a VI-a a evenimentului bianual se desfasoara intre 8 – 10 iunie 2018 la Sala Polivalenta din Iasi.

Multumita faptului ca este organizat de expertii Kasta Morrely care au conceput calificarile de utilitate publica legalizate de Organizator spectacole si Manechin, festivalul a pregatit ca la fiecare editie un nou regal de punere in valoare a ocupatiilor de top din industriile creative implicate.

Pentru toti cei care cunosc si pot aprecia importanta domeniului industriilor creative, organizatorii au selectat profesionisti care vor prezenta in premiera trendurile ocupatiilor puse in valoare de standardele unui fashion week.

Conform proiectului Kasta Morrely Fashion Week, festivalul va fi deschis de invitatul special din Istanbul, In Couture by Kiwi.

Brandurile prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 ce se adreseaza modei feminine sunt: Lena Criveanu, Mineli, Nichi Cristina Nichita, Alexandra Calafeteanu, L’Atelier Couture, Fine Fashion, Simoda, Julia Toaders, Cristiana Maria Purdescu, Tullerie by Oana Stroici, Francess by Stefania Patcas, Ana Maria Cornea, R Bridal, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail din Romania, BERREZZO si Andaleya din Rep. Moldova.

 Trendurile modei masculine vor fi aduse pe podium de brandurile: Seroussi, Louis Purple, Marian Istrate din Romania si House of Byfield din Olanda.

 Noutatile pentru copii vor fi prezentate de Andreeatex, Kasta Morrely Kids din Romania si Dani Kristine din Rep. Moldova.

 Universitatile prezente la festival sunt: Universitatea Nationala de Arte George Enescu din Iasi (Specializarea Moda Design Vestimentar) si Universitatea de Vest din Timisoara (Facultatea de Arte si Design).

Fetivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune dezvoltarea sectorului industriilor creative din Romania. Toti oamenii de cultura care cunosc valoarea creativitatii si antreprenoriatului, pot admira importanta voluntariatului in dezvoltarea comunitatii prin sustinerea profesionistilor ocupatiilor din industriile creative implicati in realizarea unui astfel de eveniment complex.

ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week se realizeaza pe baza de invitatie gratuita. Persoanele care doresc invitatii, trebuie sa trimita un mesaj pe pagina oficiala facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek . Dress code: Business Casual.

Organizatori si parteneri principali: Asociatia Kasta Morrely, Compania BETTY ICE si Primaria Municipiului Iasi.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 + = 73