Managerul Ateneului din Iasi a primit Medalia Regala pentru Loialitate

0
94

In cadrul unei ceremonii ce a avut loc saptamana aceasta în Sala Tronului de la Palatul Regal din București, managerul Ateneului Național din Iași, tenorul Andrei Apreotesei, a primit Medalia Regală pentru Loialitate.
Am primit onorat Medalia Regală pentru loialitate din partea Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române. Aceasta vine ca o recunoaștere a celor 15 ani de activitate artistică și 7 ani de administrație culturală, pe de o parte, dar și ca o responsabilitate.” a declarat Andrei Apreotesei.
Textul brevetului, prin care a fost conferită „Medalia Regală pentru Loialitate”:
Margareta
Prin grația lui Dumnezeu
Custodele Coroanei Române
La toți de față și viitori Sănătate
Dorind a răsplăti meritele
Domnului Andrei Apreotesei
Pentru întreaga sa carieră artistică, în cursul căreia s-a remarcat prin interpretări moderne și valoroase ale unor roluri consacrate ale operei mondiale. Pentru activitatea sa la conducerea Ateneului Național din Iași unde reprezintă un model de profesionalism prin întinerirea acestei instituții și aducerea ei aproape de publicul tânăr. Pentru eforturile susținute pe care le-a făcut pentru integrarea Ateneului în cadrul tuturor evenimentelor Regale, ajutând la cunoașterea adevărului istoric dar și a activității actuale a Familiei Regale.
Noi conferim Medalia Regală pentru Loialitate
Drept care îi dăm acest brevet subscris de Noi
“.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here