Maratonul speakerilor „Design & culoare”, sambata, la Congress Hall

0
73

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, doamnele şi domnişoarele sunt invitate la Maratonul Speakerilor. Ediţia din acest an le este dedicată, fiind un eveniment în care vor descoperi totul despre design şi culoare, în valenţe fascinante.

Pentru al treilea an consecutiv, centrul de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas organizează Maratonul Speakerilor. În 2015, tema este „Design & Culoare”, desfăşurându-se sub un format inedit, care combină interactivitatea unei expoziţii de servicii şi produse cu informaţiile oferite în cadrul unor prezentări pentru un public amator de noi cunoştinţe. Sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 22.00, sălile Rossini şi Verdi vor reuni expozanţi şi speakeri, care le vor oferi o zi de răsfăţ pasionatelor de modă şi de un stil de viaţă modern.

Doamnele şi domnişoarele vor putea admira culoarea şi designul deosebit într-o paletă largă de propuneri: tablouri, accesorii pentru o casă primitoare, preparate şi băuturi apetisante, articole vestimentare, produse cosmetice, aranjamente florale, piese de mobilier, patiserie, bijuterii, cărţi şi multe alte obiecte aparte. Pe lângă posibilitatea de a admira formele speciale şi combinaţiile neaşteptate de nuanţe, participantele vor putea degusta deserturi şi cocktailuri savuroase şi vor putea achiziţiona articolele pe care şi le doresc. Maratonul Speakerilor include şi o serie de prezentări captivante, susţinute de stilişti şi specialişti din domenii variate, care vor desluşi secretele unei bune relaţionări între design şi culoare şi le vor spune tot ce ştiu despre tendinţele în modă şi amenajări.

Atmosfera relaxantă va fi îmbogăţită de compania muzicii de calitate, la eveniment fiind invitaţi instrumentişti talentaţi din Iaşi. Pe lângă informaţiile de actualitate, expoziţia de articole şi nenumăratele surprize, vor fi oferite şi premii, la tombola serii. Preţul unui bilet la Maratonul Speakerilor „Design & Culoare” este de 30 de lei şi poate fi achiziţionat de la Centrele Info Palas Mall. Pentru studenţi este valabilă o ofertă specială: un bilet + unul gratuit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here