Marfa din 12 camioane, compromisa in vama Giurgiu din cauza politistilor si drumarilor

0
73

12 camioane pline cu marfuri, au ramas blocate ore in sir intr o parcare de langa punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse. Camioanele fusesera dirijate in parcare chiar de catre politisti si drumari, iar intrarile si iesirile din parcare blocate ulterior cu zapada pentru a le bloca o eventuala “evadare” .

Ieri, dupa reluarea circulatiei, “profesionistii” de la deszapezire, au uitat sa dea zapada la o parte din zona de acces si iesire din parcare. Concluzia : camioane cu fructe si legume au ramas captive si, cu toate telefoanele date inclusiv la ministerul transporturilor nu s au eliberat decat platind in “privat” un utilaj care sa degajeze zapada.

Federatia Operatorilor Romani de Transport condamna vehement bataia de joc la care sunt supusi atat transportatorii cat si soferii de tir si solicita CNAIR sa sanctioneze indolenta si lipsa de responsabilitate.

Reamintim politiei rutiere ca masura de blocare a accesului respectiv iesirilor dintr o parcare este total atipica si pune in mare pericol viata soferilor. De altfel ISU ar trebui sa se autosesizeze fata de astfel de practici“, este pozitia FORT Romania.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here