Maricel Popa, președintele PSD Iași: După ce au dat foc orașului, penalii Chirica și Alexe vor să îi închidă pe ieșeni în case!

0
71

Peneliștii de la Iași, Mihai Chirica și Costel Alexe guvernează Iașul, precum Florin Cîțu și liberalii la nivel național, cu un dezinteres total față de sănătatea oamenilor. În ultimele 5-6 luni, peneliștii au fost ocupați de alegerile interne și schimbarea lui Orban. La nivel local, Chirica a organizat spectacole de artificii și târguri de blănuri, iar Alexe, pe tot parcursul verii, a căutat tertipuri să nu funcționalizeze spitalul mobil de la Lețcani. În acest timp, ieșenii mureau pe holurile spitalelor și în ambulanțe așteptând o gură izbăvitoare de oxigen.

Situația pandemică foarte gravă de la Iași l-a determinat pe primarul Mihai Chirica să spună, astăzi, în direct la Antena 3, că se impune un lockdown de minimum două săptămâni.

„Aș lua o decizie foarte radicală și odată cu începerea vacanței pentru elevi de lunea viitoare aș pune lockdown măcar 2 săptămâni pentru stabilizarea sistemului medical, oprirea răspândirii virusului și pentru luarea unor măsuri în condiții speciale” a spus Mihai Chirica.

Cu privire la punctul de vedere al primarului Iașului, liderul social-democraților ieșeni, senatorul Maricel Popa consideră că sunt declarații pripite ale unui om care a scăpat lucrurile de sub control și care caută cu disperare să găsească sprijin în autoritățile centrale să închidă orașul.

„Peneliștii arată că sunt incapabili să guverneze atât la nivel național, cât și la nivel local. La Iași situația este foarte gravă. Dar pe tot parcursul verii, penalul Costel Alexe în loc să funcționalizeze spitalul mobil de la Lețcani, căuta motive să arate tuturor cât de nefolositoare a fost achiziția. Ceea ce nu a reușit să facă el în 8 luni, a reușit ISU în câteva zile și acum unitatea mobilă de tip ROL-3 NATO salvează, din nou, vieți. Celălalt penelist de frunte, și el penal, Mihai Chirica cere acum închiderea Iașului pentru două săptămâni, în contextul în care cu numai câteva zile în urmă a organizat focuri de artificii și tot felul de târguri în centrul orașului. Până mai ieri îi plăcea aglomerația, acum vrea să închidă orașul. La fel ca celebrul împărat roman Nero, Chirica a dat foc propriei cetăți. Acum încearcă să se transforme în salvatorul orașului, dar ieșenii nu vor uita artificiile din acest an, când pe fundal se auzeau doar sirenele ambulanțelor!

Cam acesta este comportamentul celor doi administratori ai Iașului. După ce au dat pus oamenii în pericol din cauza acțiunilor lor iresponsabile, acum vor ca ieșenii să plătească daunele create. Nu aceasta este soluția! Cel mai bine ar fi ca amândoi să plece acasă și să facă loc unor oameni competenți, preocupați de administrație și care să acționeze pentru binele ieșenilor” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here