Maricel Popa, președintele PSD Iași: Voința ieșenilor trebuie respectată!

0
63

Ieșenii au decis ieri să ne acorde încrederea. Au votat oameni corecți, oameni integri care să pună în practică un program de guvernare coerent bazat pe creșterea nivelului de trai, pe dezvoltare și pe crearea unui mediu de siguranță pentru toți românii!

Le mulțumesc tuturor ieșenilor care au reușit să ajungă în secțiile de votare. Știu că le-a fost greu, că poate le-a fost frică. Din păcate, am înregistrat la Iași un minim istoric din punct de vedere al prezenței, ceea ce dovedește că noi am avut dreptate. Aceste alegeri nu trebuiau să fie organizate în plină pandemie, când am înregistrat și 10.000 de cazuri noi pe zi. PNL a vrut însă să organizeze cu orice preț alegerile, iar românii au sesizat că actualilor guvernanți nu le pasă de sănătatea lor ci de propriile interese și au votat în consecință.

Le mulțumesc și ieșenilor care ne-au acordat încrederea. Este o mare responsabilitate. Le promit că nu îi vom dezamăgi. PSD a învățat din greșelile trecutului. Singura noastră politică este și va fi politica românilor, pentru români și în sprijinul lor. Avem patru ani la dispoziție să demonstrăm că ieșenii nu au greșit când ne-au acordat încrederea.

Mulțumiri speciale vreau să transmit tututor colegilor din PSD Iași. Au muncit enorm în această perioadă dificilă. Au făcut tot posibilul pentru ca mesajele și proiectele PSD pentru Iași și România să ajungă la ieșeni. Un rol important l-au avut și primarii social-democrați, cei care au fost desemnați de ieșeni în luna septembrie să dezvolte comunitățile locale pentru următorii patru ani. Am demonstrat că împreună suntem puternici și doar împreună putem să realizăm lucruri frumoase pentru ieșeni! Felicitări tuturor colegilor!

Ne așteaptă patru ani de muncă, patru ani în care să punem Iașul și ieșenii acolo unde le este locul, pe primul loc. Ne-am luat angajamentul de a asigura un trai mai bun ieșenilor, am propus proiecte pentru dezvoltarea Iașului și a României.  Am venit în fața ieșenilor cu proiectele implementate în ultimii patru ani în județul Iași, iar ei au decis să continuăm aceste proiecte. Voința lor trebuie respectată de toată lumea.

PSD știe să guverneze bine și a demonstrat acest lucru. Oamenii au putut acum să facă o comparație între haosul Guvernării PNL și măsurile implementate de PSD în perioada 2017-2019. Avem cei mai buni și mai apreciați specialiști, avem un program de guvernare coerent, știm ce avem de făcut! Este momentul să preluăm guvernarea și să trecem la treabă în beneficiul oamenilor!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here