Marile orase din tara, pregatite pentru Paste. Ouale uriase si decoratiuni speciale care au schimbat parcurile

0
78

Ne apropiem cu pasi repezi de Paste, iar ornamentele au impanzit marile orasele din tara. In Bucuresti au fost montate zeci de oua uriase, iar parcul Cismigiu pare scos dintr-un tablou.

Este plin de decoratiuni speciale si de copii fericiti ca orasul prinde culoare. Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor pascale, parcul Cismigiu s-a transformat intr-o poveste. Ouale uriase, dar si iepurasul din carul tras de o gaina ii incanta pe cei mari si cei mici deopotriva si se opresc sa faca fotografii.

Soarele a fost de partea celor veniti sa vada decoratiunile. Daca la intrare, iarba a fost ornata cu oua de Paste, langa Foisor copacii au fost cei “imbracati de sarbatoare”.

Cei mai incantati au fost turistii straini care s-au nimerit in parc exact in momentul impodobirii.

Nu doar parcurile au fost decorate, ci si intersectiile principale. Oua uriase veti gasi in Piata Charles du Gaulle, Piata Unirii si la Universitate.

Nici Timisoara nu e mai prejos. Iepurasii de plastic din centrul orasului sunt imbracati sport. Tocmai acest detaliu ii face si mai adorabili pentru trecatorii care se opresc sa-i mangaie.

Anul acesta iepurasii vii din centrul Timisoarei au fost inlocuiti cu mascote din plastic care poarta tenisi. Pe retelele de socializare s-au facut deja pariuri: in cat timp va fi furata incaltamintea iepurasilor?

La Suceava, montarea ornamentelor pentru Paste a intarziat din cauza iernii. Decorurile montate deja au fost ancorate de muncitori, ca sa nu fie distruse de vant si viscol.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here