Mărioana Zăvoranu a murit. Ce avere URIAȘĂ va moșteni Oana, după ce și-a atacat mama cu câteva ore înainte să-și dea duhul

0
50

Mărioara Zăvoranu a încetat din viață vineri dimineață. Aceasta se afla în comă indusă, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Mama Oanei Zăvoranu era internată de aproximativ trei luni, din cauza unor afecțiuni renale. Recent, acesteia i se extirpase un rinichi. Starea ei nu a impresionat-o, însă, pe Oana, cu care se afla în conflict și care nu a ezitat să declare, chiar înainte de moartea mamei ei, că toată povestea este o farsă. “Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există proşti care să mai creadă, le urez să fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! (…) Sunaţi-mă când a crăpat!”, a declarat Oana Zăvoranu.
De dimineață, însă, la aflarea veștii, aceasta ar fi izbucnit în plâns și nu a mai fost în stare să vorbească sau să vadă pe nimeni, potrivit CanCan.
Chiar acum câteva zile, în ciuda tensiunilor dintre ea și fiica ei, Mărioara mărturisea că nu și-a făcut testament și că tot ce are îi va reveni Oanei. Potrivit Wowbiz, este vorba despre o avere estimată la 60 de milioane de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 50 = 51