Marius Bodea nu poate fi un partener de dezbatere în lipsa scuzelor publice. “Nu a avut bun simt sa-si prezinte scuze pentru comportamentul mizerabil”

0
68

În lipsă de alte idei si aflat în picaj liber în preferințele alegătorilor ieșeni, Marius Bodea apelează la încă un gest disperat: autovictimizarea infantilă! După ce a făcut cea mai murdară campanie electorală din istoria alegerilor locale organizate în Iași, motiv pentru care a fost abandonat de mulți colegi și susținători și a fost blamat de ceilalți competitorii politici, candidatul din Podu Roș are tupeul de a se prezenta drept o victimă a unei conspirații care nu există, de fapt, decât în capul său și al consilierilor săi.

Încă de vineri, 27 mai, am anunțat public, printr-un comunicat de presă, că nu vom participa la nicio dezbatere televizată alături de Marius Bodea până când acesta nu va face gestul elementar de bun simț de a-și prezenta scuze public pentru comportamentul mizerabil din această campanie. În cursul zilei de marți, 31 mai, am comunicat în mod oficial staffului de campanie al lui Marius Bodea disponibilitatea candidatului nostru de a participa la o dezbatere electorală programată de postul Digi 24 Iași în cursul zilei de astăzi, 1 iunie, însă numai după ce Marius Bodea va da curs solicitării nostre de vineri, 27 mai. În ambele documente am reamintit faptul că Biroul Electoral Județean Iași a confirmat decizia Biroului Electoral Municipal prin care s-a stabilit că ziarul de campanie asumat de Marius Bodea este ilegal și trebuie retras de urgență din oraș. Totodată, am demonstrat că, în pofida deciziilor celor două Birouri Electorale, Marius Bodea a continuat distribuția ilegală a acestui material, folosind minori plătiți la negru – o nouă ilegalitate. Ținând cont că materialele de campanie sunt decontate din bani publici, i-am cerut lui Marius Bodea să își ceară scuze în mod public pentru campania negativă asumată și derulată în spațiul public și, în al doilea rând, pentru campania dovedit ilegală.

Cum candidatul din Podu Roș nu a făcut nici până acum acest gest de minim bun simț, considerăm că Marius Bodea rămâne un personaj nefrecventabil, ceea ce explică, printre altele, și faptul că mai toți candidații onorabili refuză să participe alături de acesta la dezbateri electorale sau la alte acțiuni publice. Așa cum am precizat public, candidatul PSD Iași la Primăria Municipiului Iași participă la toate dezbaterile electorale la care este invitat, în măsura în care agenda îi permite, iar ceilalți invitați au măcar un nivel minimal de moralitate și onorabilitate”, au precizat, intr-un comunicat de presa, reprezentantii Organizatiei Municipale Iasi a PSD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here