Masina deputatului Viorel Blajut, blocata de Politia Locala. “Toti cei care uită unde li se termină atributiile si unde începe abuzul ajung în acelasi loc”

2
68

In aceasta dimineata, deputatul Viorel Blajut si-a gasit masina de lux cu rotile blocate de “caracatitele” Politiei Locale. Acesta isi parcase masina pe trotuarul de vizavi de Casa de Asigurari de Sanatate, in apropierea casei in care locuieste.
Dintr-o încercare penibilă de intimidare a celor pe care îi vede posibili contracandidați la primarie, dl. Chirica pune Poliția Locală la pândă. Cred că începe să calce pe urmele mentorului său, începând să uite limitele atribuțiilor sale. Am parcat în fața casei mele cu ceva treabă, pentru ca apoi să constat că mi s-au blocat roțile. Probabil că Poliția Locală asta face toată ziua, mă urmărește să mă prindă cu ceva, având în vedere timpul scurt în care au ”acționat”. Nu am nici o problemă să-mi asum responsabilitatea pentru acea parcare, însă am o problemă cu faptul că aplicarea legii se face nuanțat, pe criteriul rudeniei și cumătrelilor cu dl. Chirica. Pe când unii sunt urmăriți și hărțuiți, alții se lăfăie prin oraș încălcând orice regulă după cum poftesc, iar autoritățile închid ochii. Am un singur mesaj pentru el: toți cei care uită unde li se termină atribuțiile și unde începe abuzul ajung în același loc, în final”, a spus Viorel Blajut.
Paradoxul face ca deputatul sa fi semnalat in urma cu doua luni un abuz al Politiei Locale, referitor la blocarea rotilor de la masinile iesenilor care au venit la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sange pentru ranitii din Clubul Colectiv.

2 COMMENTS

  1. avea voie sa parcheze acolo sau nu? Daca e nu, atunci si ce face el e tot o intimidare si dorinta sa puna mana pe ciolan. Deci nu e cu nimic mai breaz ca PSD

  2. acolo e interzisa oprirea din cate stiu(si se vede si un semn chiar pe stalp, deci nu conteaza ca e in fata casei sau proprietarul masiniii, pe strada aia mereu se blocheaza roti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here