Masuri anti-COVID! Se deschide talciocul si targul de animale. Gradinita in care au fost depistati doi copii cu COVID se inchide

0
60

Începând de azi, 2 iulie 2020, se închide activitatea Grădiniței „Prințesa Anastasia” cu sediul în șoseaua Nicolina nr. 177, până la data la care Direcția de Sănătate Publică Iași se va pronunța.

Tot din cursul acestei zile se redeschide activitatea bazelor sportive: Ciric – terenuri de fotbal, terenuri de tenis, terenuri multifuncționale, Baza Tineretului, Stadionul Tepro și pista de alergare a stadionului ”Emil Alexandrescu” (doar pentru antrenamentul atleților din cluburi profesioniste).

Se deschide talciocul si targul de animale

Începând cu data de 5 iulie 2020 se redeschide activitatea Târgului de Animale Mici și Păsări și a Talciocului, cu asigurarea măsurilor de protecție și de prevenire a răspândirii coronavirusului (circuite de intrare/ieșire, măsurarea temperaturii, măsuri de distanțare socială, purtarea de către vânzători a măștilor și mănușilor de protecție). Târgul de Animale Mici și Păsări și Talciocul vor funcționa doar în cursul zilelor de duminică.

Personalul SC Compania de Transport Public SA Iași care deservește cele 45 de puncte de verificare a temperaturii, instituite în baza Hotărârii nr. 16 din 15.05.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași, își va desfășura activitatea în mijloacele de transport public.

Verificarea de către echipaje ale Poliției Municipiului Iași și Poliției Locale Iași a respectării de către persoanele care utilizează mijloacele de transport public local a măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv purtarea de măști și mănuși de protecție.

Aceste masuri au fost luate in sedinta Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași.

Marius GAVRILESCU

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 48