Măsuri suplimentare de protecție la ghișeele Primăriei. Cate un contribuabil pe ghiseu, restul la usa!

0
68

În vederea prevenirii gripei sezoniere, virozelor respiratorii și infecției cu noul coronavirus COVID-19, toate direcțiile Primăriei Municipiului Iași, instituțiile subordonate și societățile comerciale municipale, în special cele care au relații cu publicul, au achiziționat și folosesc dezinfectanți pentru igienizarea ghișeelor, obiectelor de mobilier, mânerelor ușilor etc. și au amplasat la intrări dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.

Măsuri suplimentare de siguranță au fost adoptate și la ghișeele Primăriei, atât în ceea ce privește depunerea și eliberarea de documente, cât și în privința plății taxelor și impozitelor locale și altor sume datorate bugetului local sau de stat. Măsurile sunt aplicate atât la sediul central și la cele secundare ale Primăriei, cât și la centrele de cartier și la sediile instituțiilor subordonate și societăților comerciale municipale.

Persoanele interesate vor avea acces la ghișee limitat, astfel încât să nu fie mai mult de o persoană la fiecare ghișeu. Alte persoane nu vor fi acceptate în incintă, fiecare cetățean urmând a fi invitat în interior după eliberarea ghișeului. De asemenea, angajații de la ghișee au fost instruiți suplimentar și au fost dotați cu dezinfectant, mănuși și măști. „Instituim măsuri suplimentare de protecție nu numai pentru personalul din Primărie, ci în special pentru toți cei care apelează la serviciile noastre. Nu vrem să restricționăm relațiile cu publicul, dar suntem obligați să aplicăm imediat o serie de măsuri suplimentare de protecție. Știu că nu este confortabil pentru nimeni, dar trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să avem încredere că aceste măsuri de protecție sunt necesare și utile”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here