Maturizare târzie: sătul de Păcălici, deputatul Havârneanu s-a apucat să joace Catan si investeste in „actiuni” de 100 de euro la Walt Disney

0
69

Remarcat doar printr-o lege de interzicere a păcănelelor și câteva vizite penibile în Ucraina, unde a mimat un pic eroismul de mucava, deputatul USR Filip Havârneanu e meseriaș totuși la ceva: Catan, un joc de societate se pare cu mulți fani, din moment ce se organizează și un campionat mondial. Unul dintre fanaticii acestui joc, chipurile „de strategie”, este și al nostru ieșean, care a chiulit la ședințele din Parlament pentru a fi prezent unde îl chema morbul de jucător, de exemplu la semifinalele campionatului european din Danemarca de anul trecut. „Catan este un joc magnific care îmi antrenează mintea, mă aduce dintotdeauna în mijlocul unor oameni frumoși, veseli și pasionați de strategie”, zice Havârneanu pe Facebook. Păi da, e frumos în Copenhaga, nu ca printre fraierii urâței și mohorâți din Iași care l-au votat să facă treabă în Parlament, nu să joace bambilici cu dragoni și exploratori în căutare de comori. Apropo de comori, Havârneanu a menționat în declarația de avere din 2023 că are fix 4 euro în contul său de Revolut. Să nu-i plângi de milă? Nu mai bine s-ar fi dus la păcănele să-i înmulțească?

“Actionar” in marile companii ale lumii

In realitate, pe langa cei 4 euro, pe langa faptul ca nu are nici casa, nici masa, zapand in josul declaratiei de avere, aflam faptul ca Havarneanu a avut grija sa joace pe piata investitiilor si a insumat actiuni/firimituri valorice in valoare 5500 euro in actiuni sau parti sociale la companii precum Tesla, Netflix, Microsoft, Apple, Uber, Booking, Amazon, Walt Disney sau Mc Donalds, totul de dragul de a le avea mentionate intr-un document public cum ar fi  declaratia de avere.

Alo, Spitalul 7! Noaptea vorbeste cu Dumnezeu, ziua imparte ajutoare cu casca de razboi pe cap

Despre acest ciudat politician de mucava se pot spune multe, si nu dintre cele mai bune chestii. De la aparitia sa pe scena politica, deputatul USR Filip Havârneanu nu încetează să şocheze lumea prin apariţiile sale. In anul 2022 soca electoratul cu o filmare de la un festival în care purta ochelari de soare cu toate că afară era noapte şi susţinea că îl vede pe Dumnezeu. Tot atunci, liliputanu userist a decis să împartă ajutoare prin Iaşi îmbrăcat în vestă antiglonţ şi cască de război. Fiind taxat pentru costumaţia sa, Havarneanu a venit cu un răspuns care depăşeşte culmea penibilului susţinând că „merge prin zone periculoase”

Vă mulțumesc pentru grijă, zonele în care mergem sunt periculoase, aceste lucruri le-am primit în locul în care m-am aflat, poate că riscul nu se observă prea des în poze. Suntem instruiți, nu inconștienți”, a răspuns deputatul internauţilor.

Filip Havârneanu are 29 de ani şi a fost ales deputat pe listele USR Iaşi în cadrul alegerilor parlamentare din 2020. In prezent este preşedintele organizaţiei municipale a USR Iaşi si se pregateste de pe margine pentru alegerile parlamentare din toamna. O alta putoare consumatoare de bani pubici si incredere nemeritata din partea iesenilor.

Paul LOVIN

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here