Medicii, antidot sau bluf pentru viitoarea administratie ieseana? Florin Rosu, un alt medic propulsat de partide pentru o functie politica

0
36

Lista de candidați la Consiliul Local (CL) Iași din partea Dreptei Unite, nu se dezice de noul trend de la nivel national, si anume acela de a se regasi, atat pentru functiile deliberative cat si executive, cel putin un medic. Asa se face ca la Iasi, pe listele patidelor politice a mai aparut nominalizat un medic. Este vorba despre doctorul Florin Rosu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase (n.r. unitate aflata in subordinea Consiliului Judetean Iasi condus de liberalul Costel Alexe zis Tabla), propus pe listele la Consiliul Local din partea PMP.
Surprizele de pe listele acestei asocieri politice se vad cu ochiul liber – majoritatea celor care s-au regasit in deliberativul actual au fost trasi pe linie moarta. In locul lor regasim nume precum jurista Diana Petronela Zbranca, Marius Ciobanu (cadru didactic universitar), Dragoș Popa (economist), Andrei Popescu (inginer, actual consilier local USR), Laura Chiticariu (avocat, actual consilier), Ovidiu Bulgariu (avocat), Florentina Dărăban (medic veterinar), Cosmin Marcovici (tenor) și Marian Puiu (software development).
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here