Metoda “leneşă” de a slăbi: o combinaţie miraculoasă

0
70

Această băutură arde sute de calorii, chiar dacă nu facă altceva decât să stai în fața calculatorului. Este ideală pentru persoanele mai puțin active, pentru că accelerează arderile, fiind de mare ajutor în curele de slăbire și contribuind la scăderea în greutate în timp record.

Pentru această reţetă ai nevoie de:

–   două linguriţe de miere brută

–   o linguriţă de scorţişoară

–   o cană cu apă.

Foloseşte o parte de scorţişoară la două părţi de miere. Doza recomandată, pentru a obţine efecte maxim, este de o linguriţă de scorţişoară la două linguriţe de miere.

Fierbe o cană cu apă. Toarnă apa fiartă peste scorţişoară. Acoperă şi lasă să se aşeze până când amestecul devine călduţ. Adaugă mierea și apoi lasă amestecul la răcit.

Nu adăuga niciodată mierea atunci când apa este fierbinte, deoarece va distruge enzimele şi alţi nutrienţi pe care îi conține.

Bea jumătate din acest amestec înainte de a merge la culcare. Acoperă cana cu ce a rămas și pune-o la frigider, deoarece vei bea restul dimineaţă, fără a-l reîncălzi.

Această reţetă funcţionează doar dacă o bei pe stomacul gol.

Pentru rezultate mai rapide, poţi să creşti cantitatea de amestec prin dublarea cantității de ingrediente. Foloseşte 4 linguriţe de miere, 2 linguriţe de scorţişoară şi 2 căni de apă.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here