Mihăiță Cibotariu, candidatul de umplutura al PMP, “jumulit” de internauții din Bârnova

0
99

Lupta pentru câștigarea Primăriei comunei Bârnova capătă accente hilare în mediul virtual, mai precis pe ospitalierul Facebook, platformă deschisă tuturor părerilor mai mult sau mai puțin străvezii intelectual. Zilele trecute, Mihăiță Cibotariu, candidat PMP la funcția de consilier local, un neica nimeni ratacit pe culoarele insalubre ale politicii, s-a trezit cu dosu-n tavan și a început să peroreze pe grupul locuitorilor din Bârnova un cârd de bazaconii despre rivalul George Tincu, asta in cazul in care exista vreun palier pe care cei doi sa se regaseasca – Tincu este candidat la Pimarie cu reale sanse de a castiga fotoliul de primar, Cibotariu este un biet anonim analfabet impins in fata de un partid de 2 procente, pentru functia de consilier local. Că Mihăiță a tinut mortis sa se ia de piept, in online, cu adevaratii candidati, pentru a culege cateva firimituri de imagine, fiind montat și cu chef de scandal, și-au dat seama mai mulți internauți din zonă, care au început să comenteze cu drag și spor. „Sunteți neobosit. Doar de Tincu vă este frică? Vă doriți să câștigați primăria Bârnovei sau doar să nu câștige George Tincu?”, i-a replicat Ștefania Luca, în timp ce o altă participantă la discuție, Anca Vaida, a pus o întrebare tranșantă: „Ne prezentați și dvs un program administrativ sau doar aruncați cu noroi în George Tincu? Sau măcar prezentați-vă să știm și noi cine sunteți, cu ce vă ocupați, ce doriți pt Bârnova?”. Concluzia a fost trasă de Lia Fodor: „Nu are ce prezenta, reprezintă actuala administrație locală care a lăsat în subdezvoltare comuna cea mai frumoasă, pentru că nu au avut dorința dar nici competența să acceseze fonduri pentru infrastructură. Ducă-se!”.

Dincolo de acest iureș stârnit pe Facebook, modul de prezentare al lui Mihăiță Cibotariu denotă carențe evidente în ceea ce privește exprimarea gramaticală, acesta menționând la profil că a fost Director vânzări și “marcheting” (!).

În esență, o furtună într-un pahar de apă stârnită de un candidat PMP pe persoană fizică, PMP fiind un fel de trenuleț fără gară, care șuieră și gâfâie fără oprire, dar nu reușește sa ajungă niciodată nicăieri.

Paul LOVIN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here