Miting pentru sustinerea echipei de fotbal Steaua Bucuresti, in fata Prefecturii din Iasi

0
61

În perioada 24 – 26 februarie a.c. mai multe echipaje de jandarmi vor desfăşura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări sportive, la care participă un public numeros.

Vineri, 24 februarie a.c. începând cu ora 17.00, la Sala Polivalentă din mun. Iași  se vor asigura măsurile de ordine la meciul de baschet masculin în cadrul Ligii I între echipele CS Politehnica Iași – C.S.U. Cluj și începând cu ora 18.30 la meciul de baschet feminin în cadrul Diviziei Naționale, între echipele C.S. Politehnica Național Iași – Univ. Goldis ICIM Arad.

Sâmbătă, 25 februarie a.c. începând cu ora 11.00, la Sala Sporturilor din mun. Iași vor fi luate măsuri pe linie de ordine publică la meciul de handbal masculin în cadrul Diviziei A, între echipele C.S. Politehnica Iași – C.S.M. Botoșani.

Duminică, 26 februarie a.c. jandarmii vor asigura ordinea publică începând cu ora 10.00, în Sala de sport ”Mihai Nistor” din com. Erbiceni la Cupa Shihobi – competiție de Kata Skata Sincron, iar de la ora 12.00, în  Sala LPS din mun. Iași, la meciul de handbal feminin în cadrul Diviziei A, între echipele ACS UAIC CNOT Iași – CSU Știința București.

De asemenea, sâmbătă 25 februarie a.c. între orele 11.00 – 14.00, mai multe echipaje de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică în fața Prefecturii Iași, la mitingul autorizat pentru  susținerea echipei de fotbal Steaua București.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here