Mitingul “zurgălăilor politici” care pichetau sub balconul lui Nichita s-a mutat in fata Palatului Culturii.

0
72

Ca în “Ali Baba şi cei 40 de hoţi”, tot pe atâţia indivizi s-au adunat astăzi în Piaţa Palatului din Iaşi la un aşa zis miting de comemorare a martirilor Revolutiei Române şi de solidaritate “cu compatrioţii noştri, din diaspora”.

Acest grup de zurgălăi politici şi-a scos şi astăzi din micuţa făbricuţă de confecţionat pancarte, dar şi din minţile prea strâmte ca să născocească altceva decât DNA şi Nichita, câteva mesaje antiguvernamentale. Nu ar fi fost nici o scofală dacă într-o astfel de zi mare pentru devenirea Iaşului, ar fi strigat împotriva lui Ponta în calitate de simpli cetăţeni sătui de copii cretini formaţi la şcoala  lui Ion Iliescu, dar înregimentarea acestui grup în solda Monicăi Macovei şi mai ales antecedentele sociale ale acestor indivizi nu a dat deloc bine, nici cu momentul ales şi nici cu revendicările.

Noi, participantii la acest miting, constatăm, acum, după 25 de ani, că…bla, bla, bla. Pe 16 noiembrie românii au dat un vot de blam Guvernului Victor Ponta, de aceea Victor Viorel Ponta trebuie să plece! Acest semnal politic se pare că nu a fost înţeles corect, căci neocomuniştii nu au părăsit niciodată puterea de bunăvoie şi suntem pe cale a ne procopsi cu un guvern Ponta IV, care ne propune un buget al sărăciei, al lipsei de viziune, fără  perspectivă investiţională, dar care penalizează tocmai instituţiile apreciate de către Uniunea Europeană, prin raportul MCV, adică DNA, ANI şi Inalta Curte de Casţie şi Justiţie, tocmai instituţiile care ne apără de corupţie!”, au spus protestatarii.

Mai mult, după ce s-au adunat, manifestantii au solicitat, nu se ştie cui (!?), respingerea investiturii Guvernului  Ponta IV, adoptarea rapidă a unui cod electoral, dizolvarea actualului Parlament şi adoptarea legislaţiei aferente Directivei de confiscare extinsă a averilor ilicite, impusă, la nivel european, de către cine altcineva decât de ea, de Monica, Monica Macovei. Pentru conformitate, în numele anarhiştilor din Piaţa Palatului a semnat Cristian Cernescu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here