Ce spune Gelu Voican Voiculescu despre infractorii si „coioţii” Revoluţie Române din asociaţiile de la Iaşi

0
76

Controversatul revoluţionar şi deţinător al unor adevăruri încă nespuse despre Revoluţia Română, Gelu Voican Voiculescu, s-a aflat astăzi la Iaşi pentru a participa la simpozionul organizat de Asociaţia „14 decembrie 1989”. Pe lângă susţinerea necondiţionată a adevărului istoric potrivit căruia Iaşul a fost oraşul iniţiator al Revoluţiei Române, Gelu Voican Voiculescu şi-a exprimat şi opinia despre luptele interne între hienele constituite în haite de vânători de recompense, despre veşnicele certuri dintre pseudo – revoluţionarii din sutele de asociaţii fantomă înfiinţate peste noaptea democraţiei, izbucnite în luna decembrie a fiecărui an, cum este şi cazul celor 4 asociaţii din Iaşi, altele decât Asociaţia „14 decembrie 1989.

Sunt micimi omeneşti şi în acelaşi timp o ruşinoasă exploatare în lupta politică a temei Revoluţiei Române, care ar trebui să fie sacră pentru că au murit oameni nevinovaţi, adevăraţii eroi ai Revoluţiei Române, şi nu ar trebui ca acest subiect să intre în disputa politică. Aceşti oameni trebuiesc îndepărtaţi”, a spus Gelu Voican Voiculescu, care a venit la Iaşi în calitate de reprezentant al Comitetului de organizare a celei de-a 25-a aniversări a Revoluţiei Române, delegat fiind de Ion Iliescu, deoarece fostul preşedinte al României nu a putut ajunge din cauza problemelor de sănătate.

Este pentru prima oară când statul român se implică în sărbătorirea Revoluţiei Române. În acest sens, printr-o decizie a Guvernului s-a constituit acel comitet de organizare şi printr-o hotărâre de Guvern s-a adoptat un program pentru marcarea acestui eveniment. Din păcate, evoluţiile politice au umbrit într-un anume fel întregul program, care va suferi unele modificări în sensul unor restrângeri, dar 25 de ani rămân 25 de ani”, a spus Gelu Voican Voiculescu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here