Momente de groază pentru doi tineri din Oltenia, într-o pădure din apropiere de Botoşani

0
81

Doi tineri de 21, respectiv 23 ani, din Dolj și Râmnicu Vâlcea, au petrecut ore bune de groază, după ce s-au rătăcit cu mașina într-o pădure din apropiere de Botoşani.
Cei doi au greșit drumul în timp ce se deplasau pe direcția Iași – Suceava cu o autoutilitară de transport marfă, dar au fost găsiți în cele din urmă de pompierii botoșăneni într-o pădure din Flămânzi, după două ore de căutări.
S-a întâmplat în noaptea de27 spre 28 martie. Ajunși în mijlocul pădurii, la aproximativ 25 de kilometri distanță de drumul european 85 (localitatea Hârlău), cei doi au sunat după ajutor. În sprijin le-au sărit un echipaj SMURD de la Hârlău, precum și două echipaje ale Inspectortului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.
Pompierii botoșăneni au început căutările dinspre Tudora, ajutați de pădurarul din localitate. După aproximativ două ore, salvatorii au ajuns la cei doi, care erau foarte speriaţi. Alte trei ore s-au scurs până când pompierii au reușit să îi scoată din pădure, întrucât drumul era impracticabil din cauza ploilor, fiind necesară tractarea autoutilitarei. La ora 05:00, cei doi au ajuns de la Hârlău, la Botoșani, iar de aici și-au continuat drumul spre Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here