Momente esenţiale din viaţa lui Andrei Postolache

0
55

1980 – La Vaslui se naşte Andrei Postolache. Se pare că, imediat după naştere, medicii au constatat îngroziţi că micuţul era legat ombilical de mama sa cu un cablu de date.

1987 – Pasiunea pentru înalta tehnologie i se dezvoltă urmărindu-şi vecinii care, după ce rădeau câte o navetă de bere pe seară, se întorceau acasă izbindu-se de toţi pereţii ca roboţelul R2D2 din Star Wars. Andrei va crea el însuşi un robot dintr-un sifon şi două tirbuşoane, fapt care i-a atras o pedeapsă exemplară din partea tatălui.

andrei postolache2-1000

1995 – Aflat la ţară, adolescentul Andrei se îndrăgosteşte de o găină pe care, dintr-un impuls misterios, o numeşte Clotilde şi căreia îi scrie mesaje de amor din grăunţe de porumb înşirate pe prispă. Din păcate pentru el, Clotilde nu pune botul la avansurile sale, în schimb pune ciocul la toate grăunţele, halindu-le pe toate.

2000 – Soseşte momentul ca Andrei să-şi ia soarta în mâini şi să plece la facultate. În gara din Vaslui cere de la casierie un bilet doar dus, adăugând profetic: „Pentru Iaşi”.

2002 – Andrei abandonează cursurile facultăţii, concentrându-se pe primul său job. Totuşi, e nemulţumit de munca într-o mare corporaţie, simţindu-se discriminat şi marginalizat, în special de automatul de cafea, care-i respinge toate bancnotele.

2005 – Andrei Postolache îşi face propria firmă. Fiind introvertit, dar simţindu-se, totuşi, special, o va numi Introspecials.

2016 – Susţinut de nouăşpe like-uri pe Facebook, Andrei hotărăşte să candideze la Primărie. E convins că sistemul de vot e perimat, gestul de a introduce votul în urnă fiind sinonim cu băgarea unei cartele perforate într-un Felix C 200. Cu toate acestea, se bucură că a prins un loc la masa consilierilor, unde poate să-şi facă selfie cu dedicaţie specială Pentru Iaşi.postolache1-1000

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here