Monopolul ApaVital se extinde si pe zona Miroslava

0
60

ApaVital SA a semnat astazi contractul de extindere a retelei de canalizare in patru localităţi din comuna Miroslava (Miroslava, Balciu, Valea Adâncă şi Horpaz). Valoarea estimată a acestui contract este de 35 de milioane de lei, iar termenul de execuţie: 20 de luni.
De asemenea se va realiza extinderea reţelei de canalizare în satele Chicerea şi Goruni (ambele din comuna Tomeşti), construirea unei conducte de aducţiune a apei de la Chiriţa până la Osoi, prin Dancu, Holboca, Ţuţora şi Chipereşti. În Osoi (com. Comarna) se vor face totodată o gospodărie de apă, reţele de apă şi canalizare şi o conductă de legătură până la rezervorul de apă potabilă. Costul estimat al acestor lucari este de 66 de milioane de lei, iar durata de execuţie- 25 de luni.
Toate aceste investitii vor aduce un plus de civilizatie in aceste zone rurale/metropolitane, si vor intari monopolul si salariile nesimtite ale celor din conducerea societatii subordonate Consiliului Judetean Iasi, asa cum bine au sesizat iesenii.
Apavital este inca o firma de monopol, care pune jugul preturilor pe umerii cetatenilor. Va rog sa revedeti salariile conducerii (foto) care bat la fund pe cele ale Administratiei prezidentiale. Maxim este impozitarea apei de ploaie. Pe cand infiintati si o intreprindere care vinde aer ambalat? Faceti ceva real pentru cetateni si promit sa-mi scot palaria in fata dvoastra si a PNL‘, este opinia ieseanului Sabrin Dobrean.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1