Moralistul Marius Bodea s-a inhaitat cu un pedofil pentru a mai ciupi cateva voturi pentru Primarie

0
47

Disperare maxima in tabara useristului Marius Bodea, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Iași, care a ales sa faca alianta cu Partidul Verde condus de Victor Chirila, un individ inculpat intr-un dosar de sex cu minore.

Încă un partid din Iași, al patrulea, a decis să îl susțină pe Marius Bodea în cursa sa pentru Primărie, sustin cu emfaza comunicatorii perdantului Marius Bodea, ca si cum alianta cu un pedofil al fi un facor de moralitate cu care poti defila, iar Partidul Verde ar constitui un bazin electoral demn de luat in seama.

„Legislația din România, făcută de PSD și PNL, prevede doar un singur tur de scrutin la alegerile locale. Aproape 90% dintre primarii în funcție sunt realeși indiferent dacă sunt hoți și incompetenți. Cum este și primarul de la Iași. Așa am ajuns la anomalia de a avea un edil ales doar de 11% dintre ieșenii cu drept de vot. Voturile se sparg între candidați, iar cel mai bine plasat nu mai apucă să îl învingă, pentru că nu mai există un tur al doilea, unde ar prelua votul schimbării de la ceilalți.Am decis să susținem în alegerile locale candidatul cu cele mai mari șanse, șanse reale (?!), să îl învingă pe actualul primar. Acesta este categoric Marius Bodea, potrivit sondajelor noastre. Următorii candidați anunțați de alte partide mari sau de buzunar sunt la minim 15 procente în spatele lui, imposibil de recuperat. Marius Bodea este cel care îl va bate pe Mihai Chirica, dacă îl vom susține”, este declaratia Verzilor care, au ales intre a taia frunze la caini sau a alerga dupa cai verzi pe pereti si a inventa lideri din lumea subterana a politicii de Bahlui.

Candidatul de paie al Alianței Dreapta Unită la Primăria Iași , tik-tok-erul Marius Bodea, le-a mulțumit reprezentanților Partidului Verde-Verzii pentru susținerea pe care i-o acordă.

Le mulțumesc pentru acest gest de maturitate. Mă simt onorat să primesc un așa suport și cred cu tărie că acest moment este punctul de cotitură al acestei campanii. Voi câștiga. Acești oameni nu au cerut nimic la schimb, nu vor promisiuni personale, nu vor funcții, vor pur și simplu să dea acestui oraș o șansă. Acest moment este și unul de confirmare a unui adevăr local. Sunt candidatul cu șansele reale să îl pensionez forțat pe Mihai Chirica și să scăpam orașul de balamucul creat de acest personaj. Eu nu am apărut că alții ca o cometă luminoasă acum, în preajma alegerilor. Nu sunt dintre cei care declară brusc grija față de ieșeni, după ce în ultimii ani au stat doar prin concedii în străinătate sau în crâșme din București. Eu am muncit neîntrerupt de peste 8 pentru a reda Primăria ieșenilor. Iașul are nevoie de un primar puternic, care se bate de la egal cu tot acest sistem corupt. Un primar pe bune ”, continua sa viseze cu ochii deschisi candidatul ADU la Primaria Iasi.

Bodea, primar! Pe bune?!

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here