Mos Craciun trece si pe la Opera Iasi. Scrisorile pentru Mosul pot fi puse intr-o cutie speciala

0
65

Opera Națională Română din Iași va avea grijă și în acest an ca Moș Crăciun să le ofere cadouri deosebite copiilor. Astfel, până pe 23 decembrie, în fața sediului Operei va sta o cutie specială, în care vor putea fi trimise scrisori pentru Moșul. Acesta are pregătit drept cadou o invitație pentru două persoane la spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, care va avea loc pe 18 ianuarie 2023, cu începere de la ora 18:30. Invitația va fi acordată copilului care va scrie cea mai frumoasă scrisoare.
„Am colaborat cu Moș Crăciun și anul trecut, când am avut această inițiativă, care s-a bucurat de un succes consistent. Bucuros, Moșul ne-a spus că trece și anul acesta pe la Opera Iași, pentru a asculta gândurile copiilor cuminți, frumoși și isteți, așa cum sunt toți copiii, și a-i premia. Avem și alte proiecte cu Moș Crăciun, noile surprize urmând a le anunța în curând” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.
Moș Crăciun va citi scrisorile depuse în cutia din fața Operei pe 24 decembrie și va anunța câștigătorul în aceeași zi, pe pagina de facebook a teatrului liric ieșean.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here