Mozaic gigant, Elvis Presley, concerte de jazz si show de lumini in Parcul Palas, cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei

0
50

Sâmbătă şi duminică, pe 3 şi 4 octombrie 2015, laitmotivul în Palas Mall este licoarea neagră. Pentru că întotdeuna este timpul pentru o cafea, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi să se răsfeţe cu evenimente pe gustul lor. În ambele zile, de la ora 20.00, cei prezenţi în parcul Palas vor fi încântaţi cu un show de culoare şi lumini. Arborii vor fi animaţi cu ajutorul formelor abstracte, nuanţelor puternice şi luminilor jucăuşe. Astfel, vizitatorii se vor destinde într-o privelişte fascinantă, creată printr-un joc vizual energic.
Sâmbătă, sub privirile curioase ale clienţilor, în Atriumul Palas se va realiza un mozaic gigant din boabe de cafea. Impresionanta lucrare îl va întruchipa pe Elvis Presley, pentru realizarea ei fiind necesare aproximativ 100 de kilograme de cafea. Fanii starului vor avea ocazia de a fi martori la crearea portretului de 12 metri lungime şi 8 metri lăţime, alături de care vor putea realiza cele mai ingenioase şi amuzante selfie-uri.
Tot sâmbătă, de la ora 10.00, în Atriumul Palas Mall, ieşenii care vor să îşi înceapă ziua cu o porţie de energie sunt aşteptaţi la demonstraţii Coffee Art. Specialiştii Barista SCAE România îi vor ajuta să descopere tehnicile pregătirii şi arta desenului în cafea, iar preparatele savuroase le vor fi oferite gratuit. De la ora 18.00, în Atrium, cei care iubesc muzica sunt aşteptaţi la recitalul „Coffee flavor music”. Ritmurile de jazz vor completa atmosfera relaxantă şi vor fi compania ideală pentru timpul petrecut alături de cei dragi, la o cafea.
Şi cafenelele şi restaurantele din ansamblul Palas s-au pregătit pentru acest week-end cu discounturi şi concerte tematice. C House Lounge Cafè, Chef Galerie, Fenice Palas, Filicori Zecchini, La Corniche, Madison Bistro & Lounge, Quartz Café Lounge, Restaurant Shanghai, Square Café, Starbucks, Yo Yogurt, That`s Amore, The Trumpets şi Vivid Bistraw au invitaţi speciali, muzică bună şi oferte promoţionale. Programul complet poate fi consultat pe www.palasmall.ro. În plus, clienţii care se vor întâlni cu echipa mobilă a pasionaţilor de cafea în locaţiile Palas vor avea şansa de a fi premiaţi cu surprize eco.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =