Nichita si-a tras facebook. Primele comentarii ale unor aplaudaci: “Aveti timp sa mai candidati”

0
55

Fostul primar al Iasului, cel fara de loc de munca si cu dosar penal dalmatian, patat de mai multe fapte de natura penala, s-a saturat de pustnicia impusa de restrictiile judiciare si de propria-i conditie sociala si umana, si a iesit la socializat. Primul pas a fost sa-si calce o camasa in patratele, renuntand la cea in dungi, si a apeleze la cineva intr-ale IT-ului, pentru a-i construi o pagina de facebook. Nici bine nu a dat motor retelei de socializare, ca o parte dintre conservele PSD au si navalit ca trantorii la miere, aducand ofrande rau mirositoare, “agramaturizate” din belsug.

Felicitari pentru munca pe care ati depuso in perioada cat ati fost primar al Iasului, Cine nu a fost in Iasi de 15 ani poate observa ca orasul s-a schibat total, cu intersectii marite, cu poduri, cu pasaje subterane, cu parcari auto cu parcuri pentru copii, cu aleii printre blocuri etc.Aveti timp sa mai candidate”, l-a incurajat Adrian Nedelcu, un bizon pesedist, fost lider de sindicat la RATP, iar mai apoi “yesman” in Consiliul Local.

Cu deosebita consideratie pentru toate proiectele realizate , care au scos acest oras din izolare si uitare ! In perioada dvs , ora exactă in Moldova , se dădea de la Iasi , sper sa se dea in continuare de aici …”, spune si Mugurel Laicu, un alt individ cocotat pe functii publice, exclusiv prin aport de partid.

Surprinzator, mai mult de jumate dintre prieteni lui Nichita sunt jurnalisti, printre care vechi “amici” care i-au tras clopotele, respectiv Calin Ciobotari si Florin Ghetau. Asa de repede sa fi venit vremea pocaintei ori se incearca o balansare intre primarul cel bun si cel rau, fiind un preambul la clopotele care urmeaza sa i se traga lui Chirica?

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 20