Noii clienţi ai Veolia Iasi reprezinta echivalentul a 32 de blocuri cu 4 etaje care vor consuma 3.500 gigacalorii pe an

0
52

Potrivit oficialilor Primăriei Iaşi, consumul estimat al noilor clienţi ai Veolia Energie Iasi este de 3.520 gigacalorii pe an, ceea ce reprezintă echivalentul a 640 de apartamente. În acest sens, municipalitatea va depune un proiect pentru obţinerea de finanţare din partea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fonduri Europene.

Studiul de fezabilitate a fost deja lansat şi se va finaliza în cursul lunii martie 2017, în aşa fel încât acesta să poată fi supus aprobării Consiliului Local al municipiului Iaşi în cadrul şedinţei din luna martie“, sustin oficialii Primăriei Iasi.

Veolia a obţinut acordul de racordare la clienţi din Bucium (Hotel Bellaria, clădirea de birouri Exonia, restaurant Casa Lux şi un bloc de locuinţe cu 3 scări) şi Copou (sediul Protecţiei Consumatorului, clădirea AJOFM, Casa de Cultură a Studenţilor, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină şi Corpul A a Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“). Alte acorduri încheiate de către Veolia vizează clienţi din aceleaşi zone, reprezentând echivalentul a 1.990 de apartamente. Printre clienţi se numără blocuri ANL, spitale, şcoli postliceale, Biblioteca Centrală Universitară, Casa de Cultură a Studenţilor şi alte instituţii.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 41