Noile tarife la abonamente CFR pentru elevi și studenți

0
71

Elevii şi studenţii beneficiază de abonamente lunare cu 75% reducere (din valoarea tarifului integral de transport) la trenurile Regio şi 50% reducere la trenurile InterRegio, anunță CFR Călători. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua, se eliberează pentru distanţe de până la 300 km iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat. La procurarea abonamentului sunt necesare carnetul de elev şi legitimaţia de reducere la transport pentru studenţi, vizate pentru anul şcolar/universitar în curs.
Un elev/student plăteşte doar 78,75 lei pentru un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord – Ploieşti Sud, în loc de 315 lei cât ar costa călătoriile fără nicio reducere pentru 21 de zile lucrătoare pe lună, exemplifică reprezentanții companiei.
Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .
Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here