Norina Forna îşi construieşte un cartier de 140 de vile în Valea Adâncă

0
428

Decanului Facultăţii de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, Norina Forna va da cea mai mare lovitură imobiliară a anului. Proiectul imobiliar al acesteia, care a trecut de toate avizele şi se află deja în implementare, cupinde 140 de vile ce vor fi construite pe o suprafaţă de teren de 22 de hectare, în zona rezidenţială Valea Adâncă, comuna Miroslava.

Cartierul rezidenţial Lt. Col. Gh. Valeriu Constantinescu, după numele unchiului Norinei Forna, va cuprinde 7 concepte de case, cu preţuri de 58.000 euro, 66.000 euro, 72.000 euro, 79.000 euro, 89.000 euro, 98.000 euro şi 128.000 euro, ce pot fi accesate prin intermediul oricărui tip de credit. Accesul către locuinţele ce vor fi construite în acest cartier, cel mai mare cartier rezidenţial construit vreodată în Iaşi, va fi controlat, neputând să aibă acces persoanele nedorite. Pe lângă cele 140 de vile, cartierul va dispune şi de biserică, o grădiniţă, o şcoală, clinică medicală, birouri, spaţii comerciale, minimarket, bază sportivă şi spaţii de joacă pentru copii.

Peste terenul de 22 de hectare pe care se va construi cartierul din Valea Adâncă, primti de unghiul decanei pentru merite deosebite în primul război mondial, Norina Forna mai deţine un teren în Iaşi în suprafaţă de 673 metri pătraţi, trei terenuri în Rediu în suprafaţă totală de peste 3 hectare, alte 15 de hectare de teren pe raza comunei Miroslava şi încă un teren la Neamţ. În privinţa clădirilor, Norina Forna deţine un apartament, trei case şi un spaţiu comercial. În declaraţia de avere mai sunt trecute două maşini, un Golf şi un Subaru, conturi de 55.000 de lei şi un credit de 60.000 de euro. În ce priveşte veniturile anuale ale Norinei Forna şi soţul ei, Dorin Forna, acestea se ridică la aproxiamtiv 300.000 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here