Noutatile Galei Sportului Ieşean, editia 2016. 90 mii lei, recompensa pentru performanta sportivilor ieseni

0
45

Maine seara, 21 ianuarie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Iasi va avea loc Gala Excelenţei Sportului Ieşean, eveniment organizat anual de Primăria municipiului Iaşi.

In jur de 100 de sportivi intre 8 şi 86 de ani, care practică diferite discipline, de la gimnastică ritmică şi dans sportiv, sah, handbal, rugbi, la atletism, canotaj, judo sau fotbal, vor fi premiati de catre municipalitatea ieseana pentru performantele obtinute in cursul anului trecut.

Premiate vor fi toate cluburile sportive, cat si asociatiile sportive si, pe fiecare sectiune in parte, vor fi acordate premii si distinctii, in functie de performanta sportiva a anului trecut. In acest an vor fi 11 sectiuni de premiere.

Vor fi premiati performeri de la cele mai mici varste pana la veterani. Vor fi decernate premii de excelenta si premii speciale, personalitatilor care si-au pus amprenta asupra performantei in sportul iesean si, de asemenea, vom introduce o noua sectiune in acest an – vor fi premiati sportivi care s-au format la Iasi dar nu mai reprezinta cluburi din Iasi si fac performanta pentru Romania. Printre performantele notabile inregistrate anul trecut in sportul iesean, sunt demne de remarcat cele 4 titluri mondiale la tir cu pusca, inregistrate de Iordache Dragomir, titluri nationale obtinute de catre echipa de sah feminin, la juniori si seniori, echipa de judo masculin si stafeta de 4×100 juniori a Liceului cu Program Sportiv Iasi. Sunt cateva dintre momentele de exceptie ale sportului iesean pe 2015”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.

Pentru desfasurarea acestui eveniment, Primăria Iaşi va acorda suma de 90.000 lei, exclusiv pentru premiile sportivilor.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =