Nu o să-ti vină să crezi, dar functionează. Zece remedii ciudate pe care le ai oricând la îndemână

0
78

Acneea, sughițul, chiar și ciuperca piciorului pot fi tratate rapid, cu remedii pe care le ai mereu la îndemână:

  1. Zahărul oprește sughițul – o linguriță e de ajuns!
  2. Uiți de dureri de cap dacă muști dintr-un creion! – Durerile de cap sunt cauzate, adesea, de un maxilar încleștat. Cum se relaxează, totul revine la normal.
  3. Măslinele și lămâile sunt un bun remediu împotriva răului de mare.
  4. Roșiile vindecă acneea – Zdrobește o roșie și aplică pulpa pe zonele afectate. Lasă-l o oră, îndepărtează cu apa și șterge cu un prosop.
  5. Apa de gură te scapă de ciuperca piciorului – O baie pentru picioare, timp de 15-20 de minute, în apă de gură vindecă majoritatea ciupercilor degetelor. În plus, dacă tamponezi o bășică cu apă de gură de câteva ori pe zi, se usucă imediat!
  6. Iaurtul te scapă de respirația urât mirositoare.
  7. Uleiul de măsline vindecă eczemele – Bogat în vitamina E, acest tip de ulei, nerafinat, extravirgin, hidratează și calmează pielea.
  8. Scapi de stres, dacă mesteci gumă cu mentă sau scorțișoară! – Studiile au arătat că mestecatul unor astfel de gume te scapă de oboseală și crește nivelul de concentrare cu 20%. Subiecții au raportat cu 25% mai puțină anxietate.
  9. Banda adezivă te scapă de negi – Pur și simplu aplică o bucățică pe neg și lasă-l așa o săptămână. Apoi spală zona, exfoliază cu o piatră ponce și pune di nou puțină bandă. Repetă până ai scăpat de el!
  10. Votca îndepărtează mirosul urât al picioarelor! Șterge-le cu acest alcool.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here